National Center for Public Health, Mongolia

Wednesday, November 6, 2013



Зохистой хооллолтын үндсэн зөвлөмж


Posted by NEMUT at 5:22 AM
Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
Subscribe to: Post Comments (Atom)

Blog Archive

  • ►  2014 (41)
    • ►  September (1)
    • ►  June (1)
    • ►  May (2)
    • ►  April (5)
    • ►  March (5)
    • ►  February (3)
    • ►  January (24)
  • ▼  2013 (17)
    • ►  December (1)
    • ▼  November (8)
      • “Эрүүл аюулгүй хот-Хальтиргаагүй Улаанбаатар хот”...
      • Хүнсний бүтээгдэхүүн худалдаж авахдаа юу анхаарах...
      • Ус бол эрүүл хооллолтын нэг гол шалтгаан  Ус...
      • Жимс, ногооны хэрэглээг нэмэгдүүлье
      • Гурван цагаан хор болох: Өөх тосны хэрэглээг...
      • Зохистой хооллолтын үндсэн зөвлөмж
      • Чихрийн шижингийн оношлогоо, эмчилгээ үйлчилгээ...
      • Ажлын байранд эрүүл мэндийг дэмжих  чиглэлэ...
    • ►  October (8)
NCPH.2014. Picture Window theme. Powered by Blogger.